Какво да облечем за мач?

Когато светът е бил футбол и всички говорят за мачовете от световното, няма как да не станем съпричастни и да направим малък наръчник какво да облечем за този велик спорт. Естествено, няма да говорим за това, която се облича, ако ще ритате, а само, ако сте замъкнати на сила и в последния момент нямате ни най-малка представа какво да облечете.

За мач къси панталонки или дълъг панталон?

Нашият съвет е къси панталонки, само ако е много жега. Не слагайте висока талия, по-скоро сложете някакви спортни гащета, с които да ви е удобно да сядате и ставате. Високата талия е перфектна, само че за нощем. Ако естествено имате планове след мача за бар, тогава ситуацията е различна. Ако обаче времето не е чак толкова горещо, заложете на дългите панталони. Никога не е достатъчно чисто по нашите стадиони и е хубаво да защитите кожата си. Освен това много често има буболечки и комари и дългият панталон е правилния избор. Тук също дълъг панталон с висока талия не е добър панталон, предимно защото няма да ви е удобно.

Въпреки че много жени си мислят, че мъжете залагат на мачовете и абсолютно не обръщат внимание на това с какво са облечени жените, това не винаги е така. Онлайн залозите никак не са рядкост, но това по никакъв начин не значи, че мъжете игнорират аутфита на половинките си.

Наскоро моя приятелка, чийто гадже е абсолютен фен на онлайн залозите на 5bet.eu, се опита да стане част от неговото хоби, като започне да залага с него, дори се възползва от залозие на живо в сайта, но цялото това старание предизвика по-скоро неудовлетворение в младият мъж, отколкото одобрение. Така че, мили дами, оставете букмейкърските залози на мъжете и бъдете хубави, за да може, когато мъжете ви спечелят, да споделят радостта с красивите си половинки.

Няколко бързи препоръки за гледане на мач:

  • Никога не питайте дали мъжа ви обича повече вас или мача. Ако го накарате да не гледа мача, може да загуби пари и тогава и вие няма да го обичате.
  • Ако сте на терена си вземете дъждобрани. Няма нищо по-яко от спортна жена, която се е подготвила с дъждобрани за цялата мъжка компания. Съвет е да ги потърсите в магазините по левче.
  • Не давайте акъл за спортните залози. Хикса означава равен, а не че мача е прекратен.
  • Когато мъжете говорят за стратегии и залози за футболните мачове, кимайте и кажете нещо умно от рода „Не е толкова лесно, като Франция да спечелят купата“. Така ще разсмеете всички мъже без да излгеждате нелепо.
  • Разберете, че повечето български мъже подкрепят отборите по географско разположение, а не по сила на отбора. Не спорете с мъже за географското разположение.
  • Никога ама наистина никога не казвайте, че някой играе лошо. Дори и да сте права, все ще намери някой, който да иска да изпъкне като мъж и да обясни, че еди си какво и еди си какво и да ви надскочи твърдението. Просто няма смисъл.

Ако пък сте дама, която обича да гледа футбол и не само това ами и залага доста често, то тогава ви пожелаваме много късмет със залозите и много натрити мъжки носове след печалбите.

Comments are closed.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑